SvFF DIV 1


NYHETER

Senaste nytt från A-laget i P18 (sidan uppdateras, följs oss på instagram för senaste nytt)
2022-12-29 P18 IK värvar Ukrainsk mittback

Vi är jätteglada att kunna presentera vår senaste värvning, Olga Zezıukina.

Eric om Olga:
Olga är en fysiskt stark spelare med bra tillslag och med spelförståelse som främsta verktyg, obekväm att möta. Hon har hunnit spelat i flera olika europeiska ligor, trots sina blott 25 år. Framför allt har hon spelat i Östeuropa i länder som Ukraina, Polen, Rumänien och Turkiet. Att hon nu väljer att fortsätta sin karriär i Sverige och P18 IK känns otroligt roligt för oss.
Vi känner med Olga för det hemska och orättvisa krig som sker i hennes hemland och hoppas att vi kan göra hennes tillvaro på Gotland glädjande trots detta.

Olga om sig själv:
Hi, I'm Olga Zezıukina from Ukraine, I've been playing football since childhood, and I love it very much. I've played in many countries, Romania, Turkey, Poland, and of course in Ukraine, where I started from the very bottom, I was taught a lot there and for this I am grateful to them. I love Ukraine very much, but now there is a war there, because we defend our freedom.

2022-12-18 P18 IK värvar erfaren back från Hangvar

Alvina Edmundson spelade hos oss 2013 - 2015 men har sedan dess representerat andra klubbar på ön.
Alvina har alltid varit en spelare som lämnat positiva avtryck, vart hon än har spelat. Vi ser fram emot att se Alvina i P18 IK igen!

Eric om Alvina:
Alvina är en spelare jag känner väl sen hon var hos oss 2015, jag har länge velat få henne tillbaka till P18 IK, men i hennes civila karriär och liv har det inte riktigt passat in.

Att vi nu återigen ser Alvina hos oss är otroligt positivt och vi får en pusselbit vi saknat, en otroligt stark spelare i båda straffområdena. En spelare som har vinnarskalle, är fysiskt stark, bra fötter, skjuter hårt och vinner det mesta i luften.
Men framför allt en riktigt skön karaktär och en kul person som kommer göra gruppen starkare.


2022-12-01 Palle fortsätter som spelare 2023 och blir dessutom Sponsoransvarig!

Vår egen krigare fortsätter ett år till vilket är otroligt roligt och viktigt.
Inte nog med att ”Palle” är mamma till två söner, hon är också en riktig förebild som visar vägen för alla unga fotbollsspelare. En riktig vinnarskalle, en krigare, en kämpe. Att Palle nu går in på sin tolfte säsong i P18, vilket vi är otroligt stolta och glada över, känns riktigt kul. Och vi räknar fortfarande…….. 😁

Palle är även klubbens sponsoransvarig, hon jobbar stenhårt med att ge laget och klubben de ekonomiska förutsättningarna som krävs för att kunna fortsätta bedriva fotbollsverksamhet i högsta klass. Vill du veta mer om sponsring, kontakta nr 13,


palle@p18ik.se
XXXX-XX-XX Sidan uppdateras

Sidan är under uppbyggnad, följ oss på instagram för senaste nytt